App
Udvikling

Sammen kan vi gøre din idé til virkelighed.
Vores team af dygtige specialister kan klare enhver opgave indenfor appudvikling.

App udvikling

Professionel appudvikling

Skal du have udviklet en app, så lad os være din samarbejdspartner. Vores dygtige team af ’app-specialister’, kan varetage enhver opgave indenfor design, produktion og udvikling af apps.

Vi producerer ikke bare apps, men er involveret i hele processen fra ide til app’en ser dagens lys. Vi tilbyder et løbende samarbejde, hvor vi varetager driften og tilbyder dig videreudvikling til en fast lav pris.

Kort sagt, så kan vi sammen gøre din ide til virkelighed.

Vi er eksperter I appudvikling

Vi udvikler alle typer apps til android og IOS. Vi har et team af specialister, som kan løse enhver opgave indenfor app-udvikling. Alt designes og udvikles in-house på vores kontor i Danmark. Vi outsourcer aldrig opgaver til udlandet eller til eksterne bureauer, da vi mener at kommunikation og struktur, giver det bedste slutprodukt.

Design og udvikling af en app, kan være en yderst kompleks opgave. Derfor er vi ofte med i processen i et meget tidligt stadie. Vores erfaring og input, kan være afgørende for din apps succes, når den lanceres på Google Play eller på App Store. Vi tager gerne en uforpligtende snak og giver værdifuldt feedback på din ide.

Sammen kan vi lave en brainstorm omkring din ide. Vi har masser af erfaring og ved hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi har værdifulde inputs, som kan gøre en forskel for din ide. Vi tager gerne en uforpligtende snak og laver en brainstorm sammen med dig.

Vi udvikler alle typer apps

Vores dygtige team af specialister udvikler alle typer apps, uanset teknologi og opgavens kompleksitet. Ingen opgave er for stor eller for kompleks til at vi kan løse den.

Vi har erfaring indenfor:

  • BLE-teknologi (Bluetooth)
  • NFC (Near Field Communication)
  • GPS
  • Accellerometer
  • Kamera/mikrofon
  • Scanning af QR-koder mm.
Processen i udvikling af app
Proces i udvikling af app