Dit faste team

Hos LittleGiants kan du være sikker på at dit team følger dig hele vejen!

Vi er ikke som de andre

Ved LittleGiants arbejder vi en smule anderledes end de fleste.

Omdrejningspunktet for vores projekter er den tætte relation. Du får tilknyttet dit eget team af specialister, som skal sikre at dit projekt bliver en succes. Du får tilknyttet en fast projektleder, en fast designer og en fast softwareingeniør. Disse 3 specialister vil følge dig fra dag ét.

Udover de 3 faste specialister, vil vores økonomichef også være involveret i dit projekt. Han kan give dig et komplet økonomisk overblik. Han kan bla. udarbejde driftsbudget og likviditetsbudget, så du kender dit præcise investeringsbehov. Samtidig kan han give dig råd og vejledning, så du altid er på forkant med din økonomi.

Alle som er involveret i dit projekt kender dig og din virksomhed. Vi kender alle din tankegang og har kendskab til alt historik, helt tilbage fra vores første møde. Vi opbygger en fælles tillid og forståelse, som på den lange bane vil differentiere dig fra dine konkurrenter.

Når du vælger LittleGiants, vælger du ikke bare et appbureau, men en samarbejdspartner.

Sådan arbejder vi med dit projekt

Når du laver et samarbejde med os, er vi med dig hele vejen.

Vi udvælger og sammensætter et unikt team, som sammen skal varetage dit projekt. Du får tilknyttet faste specialister, som er en del af dit team fra dag ét. Vi mener, at en effektiv arbejdsproces med tætte relationer giver dit projekt de bedste forudsætninger for succes.

Fast projektleder

Du får tilknyttet en fast projektleder, som følger dig fra vores første møde.

Din projektleder er din faste kontaktperson, både før og efter din app er lanceret. Du får et direkte telefonnummer og en e-mailadresse til din projektleder, som altid vil stå til din rådighed.

Vores projektledere har en bred viden og masser af erfaring. Derfor kan du få rådgivning og vejledning om alt fra markedsføring og økonomi til brugeradfærd og konceptudvikling.

Projektlederens vigtigste opgave er, at skabe og bevare den tætte relation samt formidle dine ønsker og behov til resten af teamet.

Fast softwareingeniør

Du får ligeledes tilknyttet en fast softwareingeniør.

Vores softwareingeniører er uddannet til at varetage, planlægge og eksekvere hele processen omkring appudvikling og konstruktion af software.

Ved LittleGiants har vi valgt at tilknytte softwareingeniører til samtlige projekter, da det giver en mere strømlinet proces og sikrer kvaliteten af vores arbejde.

Softwareingeniørens vigtigste opgave er, at sikre alle processer omkring planlægning, udvikling, lancering og drift af din app.

Fast designer

Den sidste specialist på dit team, er din UI/UX Designer.

Din designer har til opgave, at visualisere dine ideer og gøre dem til virkelighed. Designeren varetager alt design af din app og holder et skarpt fokus på brugervenlighed (UI - User Interface) og brugeroplevelse (UX - User Experience).

Med det rette team og de rette kompetencer bliver din app en succes.

Skal vi få din app til at gå i luften?

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få din idé til at blive en levende app med vores workshop