Workshop med LittleGiants

04.

Launch & vedligehold

Klar til launch! Men vi stopper ikke her

Din app er klar til verden

Vi hjælper selvfølgelig også med at få din app ud på både Apples App Store og i Google Play. Opsætningen kan nemlig godt blive lidt teknisk, hvis man ikke har prøvet det før.

Så snart app´en er godkendt hos App Store og Google play kan den downloades - sikke en milepæl!

Pris for drift af app

Hvad koster det at drive en app?

Prisen på drift af en app kan variere rigtig meget. Der er mange faktorer der spiller ind og nogle af dem kender vi først endeligt, når app´en er live og i dine brugeres hænder.

Det betyder selvfølgelig ikke at der potentielt kommer en stor overraskelse når app'en går live. Vi giver dig selvfølgelig vores bedste bud allerede fra starten og i løbet af processen, hvis nogle af kravene skulle ændre sig og have indflydelse på driften.

Driften af en app afhænger af serveren - det lyder umiddelbart simpelt nok. Det er dog meget udfordrende at gætte sig frem til hvilken serverløsning, der er passende. Det afhænger nemlig blandt andet af både mængden af data, mængden af brugere, hvor meget brugerne bruger app´ en, trafikniveauets højdepunkter, lokationen for disse brugere og meget andet.

Rejsen slutter ikke her!

Dit app-eventyr er bestemt ikke slut allerede og vi er spændte på hvordan app´ en kommer til at udvikle sig og få endnu flere fede funktioner i fremtiden. Det er kun fantasien der sætter grænser - alt kan lade sig gøre!

Workshop med LittleGiants

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang med din app?

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få din idé til at blive en levende app med vores workshop