Billige hjemmesider

Nu kan du få en fremtidssikret hjemmeside for kun 6995 kr.

Fremtidssikret billig hjemmeside

Vi ved godt at pengene kan være små når en virksomhed ser dagens lys og skal prøve kræfter med markedet. Hos LittleGiants vil vi gerne hjælpe iværksættere med at få en skarp, hurtig, fejlfri hjemmeside til en billig pris.

Derfor har vi udviklet en løsning hvor du kan komme i gang hurtigt og derefter er det kun fantasien der sætter grænserne for videreudvikling, så din hjemmeside kan vokse sammen med din virksomhed.

Lynhurtig
Lynhurtig
hjemmeside
Bedre
Bedre
konvertering
Ingen
Ingen
binding
Nyeste
Nyeste
teknologier
100% SEO
100% SEO
optimeret

Vælg mellem flere Designs

Template Dazzle
Template Coffee
Template Corporate
Template Magneto
Template Vivid
Template Sombre

Få din hjemmeside samme dag

Din hjemmeside kan være live den dag vi holder et møde.

Hvis du sørger for at billeder og tekst klar, så sørger vi for at bygge din hjemmeside allerede samme dag, som du er til møde hos os.

Komplet hjemmeside for 6995 kr.

Mulighederne er uendelige og vi har en masse spændende tilvalg, som fx. Instagram feed, Facebook, feed, Messenger Live Chat og meget mere.

Sikker hjemmeside

Når du får en hjemmeside hos LittleGiants er den bygget i nogle af de nyeste teknologier på markedet og derfor er der ingen begrænsninger for hvad din hjemmeside kan udvikle sig til.

Har du store visioner for din virksomhed?

Din hjemmeside har det fulde potentiale og kan udvikle sig til en webshop, et it-system og sågar en app, der kan downloades af dine kunder på Google Play og AppStore. På den måde har du en yderst fremtidssikret hjemmeside, der kan vokse sammen med dig.

Hvis du vil se hvad potentialet for en hjemmeside er eller du drømmer om en skræddersyet løsning, så kan de se de websites vi har udviklet her!

Få en sikker hjemmeside
Få din hjemmeside i top

Bedst til prisen

Oftest vil en billig hjemmeside være udviklet i fx. WordPress, som er en nem løsning for udvikleren. Desværre står mange kunder tilbage med et ustabilt produkt, der hele tiden kræver opdateringer af plugins og har en høj risiko for at blive inficeret med virus.

Derfor bruger vi ikke WordPress, men derimod nogle af de nyeste teknologier; Nuxt, Vue og TailwindCSS. På den måde kan vi sikre dig en stabil side, der er 100% optimeret til søgemaskinerne, scorer højt på hastighed og ikke kræver uendelige opdateringer af plugins for at køre optimalt.

Vi vil vove og påstå, at hos os får du Danmarks bedste hjemmesider til prisen!