Hjemmeside til iværksættere

October 14, 2021

Hjemmeside til startups

Nyheder og viden indenfor tech

Hos LittleGiants vil vi gerne være med til at hjælpe iværksættere og startups med at få deres drømme og visioner til at gå i opfyldelse.

Hjemmeside til iværksættere

Derfor har vi lavet en løsning, hvor startups og mindre virksomheder kan komme nemt og billigt i gang med en hjemmeside, der skaber et solidt fundament for virksomhedens udtryk. Vi har, som altid, et højt fokus på kvalitet og vi gør aldrig noget halvt. Derfor får du en hjemmeside, der har de bedste forudsætninger for at ranke højt på Google, da den er sat rigtigt op uden fejl ift. søgemaskineoptimering.

Hurtig hjemmeside

Den gennemsnitlige bruger bruger omkring 3 sekunder på en hjemmeside på at beslutte sig for om han/hun skal se mere af siden. Derfor er det naturligvis ekstremt vigtigt ikke at spilde disse yderst vigtige sekunder på at vente på, at hjemmesiden loader. Det vil vi heller ikke være med til hos LittleGiants og derfor garanterer vi, at din hjemmeside loader med lynets hast - både på mobil og computer.

Professionel hjemmeside til startups

Hos LittleGiants er vi selv iværksættere. Derfor ved vi, at der er mange ting at forholde sig til og at man ofte har mange bolde i luften. En ny hjemmeside kan ofte virke som et uoverskueligt projekt, hvis man ikke kender til fordele og ulemper ved de forskellige teknologier og platforme. Men én ting er sikkert! Når du vælger at få lavet din hjemmeside hos LittleGiants kan du være sikker på, at du får en hjemmeside, der er udviklet i nogle af de nyeste teknologier og har potentiale til at udvikle sig til et stort it-system, hvis dit startup skulle bevæge sig i den retning.

Nem opsætning

Det skal være nemt at komme i gang med din nye hjemmeside. Derfor har vi lavet et system, der er enkelt og brugervenligt for brugeren. Vi viser dig kun de ting, der har relevans for din hjemmeside, og du kan ikke ødelægge noget i systemet.

4 gode grunde til at vælge LittleGiants til dit startup

  1. Du får altid hjemmesider og apps i høj kvalitet og hvor der ikke bliver gået på kompromis.
  2. Du får en sparingspartner, som er med som rådgiver hele vejen
  3. Det er billigt og nemt at komme i gang
  4. Mulighederne for videreudvikling og skalering er (næsten) uendelige

Appudvikling til startups og iværksættere

Har dit startup brug for lidt mere en et visitkort på nettet? Måske skal dit startup bygges op omkring et digitalt produkt, som for eksempel kunne være en it-platform eller en app til mobile enheder. Uanset hvad, er du kommet til det rette sted - hos LittleGiants udvikler vi apps og it-systemer til alle typer af virksomheder, store som små. Du kan læse meget mere om appudvikling lige her!

#letstalk

Book et app-solut udforpligtende møde i vores kalender

Steffen