content.seo_title

Hundefoder, legetøj og beklædning til din bedste ven

Kort om projektet

Dogcity.dk er en webshop, der sælger hundeudstyr og hundefoder.

Webshoppen er unikt designet på en open source platform, hvilket giver fuld adgang til shoppens kode. Dermed kan shoppen frit udvides og udvikles i fremtiden, helt uden begrænsninger. Her ved LittleGiants udvikler vi udelukkende webshops i open source, da det giver vores kunder en sikring for fremtiden.

Webshoppen er designet i et flot farverigt og samtidigt stilrent design. Selvom webshoppen har flere hundrede produktkategorier, er shoppen overskuelig og meget brugervenligt.

Shoppen er designet med fokus på bløde værdier, hvilket kommer til ud tryk i både funktionalitet, design og farvevalg.

Det har vi hjulpet med:

WebdesignIde og konceptLogo designSEOInstagramFacebookEmail marketing

Sociale medier, e-mail marketing & logo-design

Shoppen er integreret med et Instagram feed, som automatisk henter opslag ind fra virksomhedens instagram profil. Samtidig er der designet et unikt Facebook link, som linker den besøgende ind på virksomhedens Facebook side.

Shoppen er ligeledes integreret med Mailchimp, således at sign up’s, statistikker og kundeinformationer eksporteres automatisk til Mailchimp.
Derved kan virksomheden lave segmenteret og effektiv e-mail marketing.

Logoet er designet med henblik på at give shoppen et moderne look, der leder tankerne hen på et urbant miljø.

Se siden her

Webshop til kæledyrsbranchen

Vi har udviklet og designet adskillige webshops indenfor kæledyrsbranchen.

Vi har et indgående kendskab til branchen og kender derved de muligheder og udfordringer, som branchen byder på. Derfor kan vi udvikle og designe unikke webshops, som er konkurrencedygtige og konverterer langt bedre end en webshop, som ikke er udviklet direkte til kæledyrsbranchen.