content.seo_title

Digital brandsikkerhed

Kort om projektet

Vi blev kontaktet af Morten fra E-fire, da han ønskede sparring og information om web- og appudvikling. Efter flere samtaler og sparring blev vi enige om, at designe og udvikle et website til E-fire. E-fire er et helt nyt koncept, som omhandler digitalisering og effektivisering af brandsikkerhed. Morten ønskede sig først og fremmest et website, som kunne give E-fire en visuel identitet. Da E-fire er et digitalt koncept, skulle designet være innovativt og unikt. Samtidig skulle sitet være stilrent og give et enkelt overblik over hvad E-fire tilbyder.

Websitet er ligeledes første step i udviklingen. På længere sigt skal sitet nemlig udvikles til en webportal/app, hvor kunderne kan logge ind og hente dokumentation, kontrolskemaer og meget mere.

Se også Krejsing, 3D landscaping og Link Supply

Det har vi hjulpet med:

Sparring
SEO
Logo
Hastighedsoptimering
Webdesign
Grafisk design

Udtalelse fra kunden

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med design og udførsel af min hjemmeside. Fantastisk sparring fra et stærkt team med stærke kompetencer på hvert deres område. En rigtig god oplevelse og professionel tilgang til opgaven.
Morten Myrup

Designet og bygget fra bunden

E-fire.dk er designet og udviklet fra bunden. Sitet er ikke bygget ud fra en skabelon eller på en eksisterende platform. Ved LittleGiants er vi på forkant med udviklingen og bygger alle websites i de nyeste teknologier. Dette er naturligvis en mere krævende proces, men det giver altid vores kunder de bedste forudsætninger for at blive en digital succes. Vi garanterer nemlig altid en fremtidssikret og lynhurtig hjemmeside, som har de bedste forudsætninger for at opnå synlighed på søgemaskinerne. Dette har naturligvis ikke været anderledes med E-fire.dk.

Det har været et spændende og lærerigt forløb, hvor vi har lært en masse om brandsikkerhed og Morten uden tvivl er blevet klogere på design, webudvikling og digital identitet. Vi glæder os til at følge E-Fire fremadrettet og krydser fingre for, at projektet bliver en stor succes i både ind- og udland.