linkedin Mealbuilder – kalorier og makrofordeling

Mealbuilder

Kontrol over kalorier og næringsfordeling i dine måltider

Logo design, UX/UI design, Android/iOS app

Mealbuilder app

Konceptet

Mealbuilder appen er din ultimative redskab til at få præcis kontrol over dit kalorieindtag og næringsfordeling. Den præsenterer et omfattende udvalg af inspirerende opskrifter til nemme og velsmagende måltider. Det unikke træk ved denne app er muligheden for at tilpasse opskrifterne helt efter dine præferencer og ernæringsbehov.

Du kan ikke blot overvåge kalorierne i dine måltider, men også finjustere makrofordelingen for at opfylde dine individuelle sundhedsmål. Dette gør det nemt for dig at optimere din kost og arbejde hen imod en sundere livsstil.

Mealbuilder salat opskrift app
Mealbuilder kalorie app
Logo mealbuilder app

Logo design

Vi har designet Mealbuilder-logoet med en simpel, men effektiv idé i tankerne. Bogstavet "L" i logoet har tre forskellige farver - blå, rød og gul. Vi har brugt netop disse farver til at symbolisere de tre makronæringsstoffer - kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, som også er centrale i appen.

Tanken bag er, at det skal være nemt for brugerne at forstå, at Mealbuilder hjælper dem med at skabe afbalancerede måltider med de rigtige makroer. Sådan set er det bare en lille detalje, der gør logoet mere intuitivt. Men vi tror på, det hjælper brugerne med at forbinde app´en med sund spisning på en klar og enkel måde.

Udforsk flere cases