linkedin Recraft – Skabt af kærlighed til strik og genbrug

Recraft

Skabt af kærlighed til garn og genbrug

Sikkerhedsoptimering, Android/iOS app

Recraft app

Konceptet

ReCraft er en app-markedsplads skabt til strikkere, der ofte står over for udfordringen med manglende garn til deres projekter. Brugere kan finde og dele garnrester på en enkel og inspirerende måde. ReCraft forbinder strikkere, gør strik mere bæredygtig og giver nyt liv til garnrester.

Recraft Logo
Recraft Mette og Anne

Historien

ReCraft appen er et imponerende initiativ, der fokuserer på at genoplive oversete garnrester og gøre strikning mere bæredygtig. Dette smarte værktøj giver strikkere mulighed for at dele, købe og sælge garnrester, hvilket reducerer spild og styrker fællesskabet. "Restestrik" er blevet populært, og ReCraft gør det muligt for strikkere at fuldføre projekter ved at bruge andres garnrester.

Appen adresserer også den velkendte udfordring med uønskede garnkøb ved at tilbyde en platform for salg til fair priser. Dette initiativ har allerede skabt en positiv indvirkning og ser ud til at fortsætte med at transformere strikkeverdenen.

Vi er stolte af at Recraft har valgt os, som deres fremtidige partner i projektet og vi glæder os til at se Recraft nå nye digitale højder.

Udforsk flere cases