content.seo_title

En moderne og miljøbevidst skrotvirksomhed

Kort om projektet

En skrothandler skal selvfølgelig også være med på moden, når det kommer til den digitale platform. Salale Jern og Metal havde et ønske om en kompromisløs hjemmeside, med fokus på design, SEO og hastighed.

Ved hjælp af et gennemgående konsistent udtryk med mange grafiske elementer, har vi skabt en sammenhængende og stilren oplevelse, der gør skrotbranchen lidt mere farverig. Farvevalget er centreret om den grønne farve, der skaber en gennemgående rød tråd - helt fra en del af logoet til diverse interaktive elementer rundt omkring på siden.

Det har vi hjulpet med:

Webdesign
Grafisk design
SEO
Hastighedsoptimering

SEO & Hastighedsoptimering

Under udviklingen af hjemmesiden, har vi haft et skarpt fokus på både søgemaskineoptimering (SEO) og hastighedsoptimering.

Via tekniske analyseværktøjer har vi udarbejdet relevante overskrifter og optimeret hjemmesidens eksisterende tekst. Dermed er alt indhold på hjemmesiden målrettet efter relevante og stærke søgeord. Samtidig har vi lavet META titler og META beskrivelser til samtlige sider.

Dette er et meget vigtigt element, hvis man vil opnå en optimal eksponering på søgemaskinerne. Vi har ligeledes inkluderet ALT tekst og beskrivelser af samtlige billeder på hjemmesiden. Disse optimeringer sikrer hjemmesiden en større synlighed på søgemaskinerne og dermed endnu flere besøgende.

Når vi designer og udvikler hjemmesider, har vi altid fokus på hastighed. Hastighed er så ufattelig vigtigt, både hvad angår brugeroplevelse og indeksering på søgemaskinerne. Salale’s tidligere hjemmeside var meget langsom på både computer og mobil. På Google hastighedsmåling (Google Pagespeed) scorede den tidligere hjemmeside kun 3/100 på mobil og 49/100 på computer.

Dette er blevet markant forbedret med den nye hjemmeside. Nu scorer Salale.com nemlig 92/100 på mobil og 100/100 på computer, hvilket må siges at være meget tilfredsstillende.

Når du får udviklet din hjemmeside ved os, så er du altid garanteret en lynhurtig hjemmeside og fremragende kvalitet.