linkedin Selvhent – pakkehåndtering gjort nemt

Selvhent

Det skal være nemt at afhente pakker brug Selvhent.

UX/UI design, Android/iOS app, storefront

Konceptet

Selvhent er et digitalt lagerstyringssystem til din pakkeshop. Det er simpelt at betjene og installere, og optimerer dit pakkelager. Desuden frigør det ressourcer, da det sparer tid for både medarbejdere og kunder.

Selvhent app
Selvhent app
Selvhent app

Historien

Med stigende onlinehandel er behovet for effektiv pakkehåndtering blevet større end nogensinde før. Pakkeshops spiller en utrolig vigtig rolle i at håndtere det store antal pakker, der bliver bestilt online. Derfor er der behov for innovative løsninger og systemer, der kan gøre processen lettere for både pakkeshops og kunder. Bjarke Arndal og Torben Svanholm skabte derfor det mest geniale system, nemlig Selvhent - et simpelt digitalt lagerstyringssystem, der gør pakkehåndtering nemmere og frigør ressourcer ved at spare tid for både medarbejdere og kunder. I gennemsnit sparer en pakkeshop over 800 medarbejdertimer om året på pakkehåndtering, hvilket jo i sig selv er ret vildt.

Rejsen stopper dog ikke her, Selvhent er klar til at tage oplevelsen til nye højder og vi er stolte af at være med på rejsen.

Udforsk flere cases