content.seo_title

Foder & legetøj på abonnement

Kort om projektet

The Dog Box er en webshop, der sælger hundefoder, godbidder og legetøj. Men det er ikke en helt konventionel webshop, da den er bygget op om et abonnementskoncept, der lader kunden købe alle varerne på abonnement.

Ønsket fra kunden var, at det skal det være nemt og overskueligt, at finde og bestille 'The Dog Box', som helt automatisk bliver sendt ud til alle kunderne.

Det har vi hjulpet med:

WebdesignIde og konceptLogo designSEOInstagramFacebookEmail marketing

Humor & bløde værdier

Der har været stor fokus på humoren på 'The Dog Box', da vi har arbejdet meget med sjov formidling, der er målrettet slutbrugeren. Resultatet ses fx i brugen af menneskeliggjorte hunde i kundeanmeldelserne, samt det generelle udtryk i form af farve og skrifttype-valg til siden.

Se siden her

Abonnements side til kæledyrsbranche

Vil du skabe et nyt onlineunivers til menneskets bedste ven? Ved at vælge en webshop med en abonnementsløsning, kan du skabe spændende indhold og produkter til dine kunder på et løbende abonnement. Med flere års erfaring i kæledyrsbranchen, er LittleGiants godt udrustet til at udvikle og designe hjemmesider og webshops med foder, legetøj og udstyr til kæledyr.

Vi ved hvad kæledyrsejere kan lide og gerne vil have, og derfor kan vi udvikle dit nye kæledyrsunivers med en vis selvsikkerhed og erfaring i bagagen.

Abonnementsløsning passer til mange brancher

Mange danske virksomheder vælger en abonnementsløsning til deres produkter, da det er en nem og simpel løsning for både virksomhed og kunde. Med automatisk betaling og en ny variant af produktet sendt til døren med et specifikt interval, er det sjovt og spændende for kunden at have et abonnement.

Det giver også virksomheden mulighed for at eksperimentere med nye varer, sjove koncepter og købe stort ind til abonnenterne. Udover kæledyrsbranchen bruges abonnementsløsninger også til skønhed og personlig pleje, børnetøj, fødevarer, vitaminer og kaffe. Kort sagt er danskerne vilde med at få produkter og bokse på abonnement.