Unitii background

Koordinér frivilligt arbejde

Foreninger har hidtil planlagt og koordineret frivilligt arbejde via excelark, Facebook-grupper, sms eller e-mail. Det skal være fortid med Unitii, som er et innovativt værktøj, der lader foreninger oprette event, koordinere frivilligt arbejde, samt hverve nye frivillige I lokalområdet.

Fremhævede features

Mommee app map

Find nye
events

Mommee app calendar

Oversigt over
vagter

Mommee app groups

Indbygget
chat

Typografi & farver

#62BBDE

#41B778

#FFA679

Unitii skrifttype

Konceptet

En platform med et særligt fokus på de frivillige. Frivillige er drivkraften i det danske foreningsliv og Unitii skal gøre det lettere at være frivillig og koordinere det frivillige arbejde i foreninger.

Unitii vil gøre det nemt og overskueligt at tage vagter i både de foreninger man selv er en del af, men også på tværs af foreningslivet i lokalområdet. Foreninger kan oprette event, med tilhørende vagter, som er tilgængelige for enten; hele foreningen, udvalgte grupper i foreningen eller åben for hele fællesskabet på Unitii, hvilket kan betyde, at foreningen kan hverve nye frivillige.

Visionen med Unitii er, at det skal være det førende digitale værktøj, der skal forene frivillige og foreninger der udbyder frivlligt arbejde, med henblik på at gøre en forskel og gøre verden til et bedre sted. Det skal være nemt at finde frivilligt arbejde og være med til at støtte op om et godt formål - uanset om det er ved at sælge pølser til det lokale sporsevent eller om det er i forbindelse velgørende på at højere plan.

Et avanceret værktøj

Unitii er bygget på både web og app. Webplatformen er prioriteret, da vi opdagede et behov for at foreningerne vil organisere events og frivillige ved en pc. App'en er de frivilliges nye bedste ven - det skal være let og overskueligt at tage vagter, se sine vagter, kommunikere på tværs af foreninger og se sine samlede timer.

Et levende design

Et univers som Unitii skal ikke bare være gråt i gråt. Med Unitii har det været vigtigt at finde den perfekte balance mellem stærke farver og den bedst mulige brugervenlighed i systemet. Vi er lykkedes med at forene et planlægningsværktøj til foreninger med nutidens designtrend indenfor app design.

Med Unitii præsenterer vi et friskt og farverigt design, der samtidig understøtter kerneværdierne i konceptet.

Udforsk flere cases

arrowTilbage til cases
Se case
MacroMeal Case

MacroMeal

Bestillingsapp

Unitii Devices
Se case
Se case

Doubble

Danmarks nye doubbledating app

Se case