Sales Manager til LittleGiants

#applynow

Sales Manager

Tilbage til liste
Full stack appudvikler

Denne stilling er pt. inaktiv - hold øje med vores karriereside, hvor åbne stillinger slåes op

Salgs-astronaut til innovativt digitalt bureau

Drømmer du om at være med til at forme den teknologiske fremtid og gøre en forskel for vores kunder? Hos LittleGiants stræber vi efter at skabe magiske øjeblikke for vores kunder. Vi er dedikerede til at overgå forventningerne og gå det ekstra skridt. Er du klar til at drømme stort med os og hjælpe vores kunder med at realisere deres digitale eventyr?

Vi søger en passioneret salgsstjerne til at varetage vores salgsproces fra første kontakt til kontraktunderskrivelse. Som vores første ansatte med 100 % fokus på kundeudvikling og salg, vil du få muligheden for at være med til at forme vores rejse og gøre en reel forskel.

Dine opgaver vil omfatte

 • At identificere og kontakte potentielle kunder
 • At afholde inspirerende kundemøder
 • At præsentere vores innovative produkter og løsninger
 • At forhandle og lukke spændende salgsaftaler
 • At opbygge og pleje langvarige relationer med vores kunder
 • At bidrage til den strategiske udvikling af vores salgsindsats

Vi opererer i et agilt miljø, hvor nye idéer og innovation er omdrejningspunktet. Her er der kort vej fra tanke til handling, og du vil have mulighed for at udvikle dig med en personlig mentor og sparringspartner ved din side.

Vi leder efter en drømmer og en visionær forretningsudvikler, som brænder for at skabe værdi og forandre den digitale verden gennem rådgivning og salg. Du har en relevant kommerciel uddannelse kombineret med et par års erfaring, solid forståelse for både forretning og teknologi og en vilje til at udfordre status quo.

Vi tilbyder

 • Et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor drømme bliver til virkelighed
 • En kultur præget af samarbejde og mangfoldighed
 • Frihed og fleksibilitet til at følge din passion og forme din egen arbejdsdag
 • En stilling med stort potentiale
 • En central beliggenhed i hjertet af Odense
 • Spændende muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, men venter glædeligt på den rette person. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Steffen Engsig Aagaard på +45 93 93 24 31 eller steffen@littlegiants.dk.

Vi håber at byde dig velkommen ombord i vores rumskib, hvor kun fantasien sætter grænser. Send os din ansøgning og CV, og lad os sammen skabe magi!

Om LittleGiants

Vi bygger drømme... mobile apps, webløsninger, SaaS-løsninger, integrationer. Vi bygger Tech 🧑🏽‍💻 Vi skaber koncepter... visuel identitet, UI/UX-design, interaktive prototyper. Vi er designere, udviklere og ikke mindst nørder 🧑🏼‍🎨

Hos LittleGiants gør vi os umage for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø. Vores kultur omfavner forskellighed og vi tror på at vores forskelle også er vores styrker. Vores team er nøje sammensat af specialister indenfor appudvikling, design, iværksætteri, konceptudvikling, økonomi og forhåbentligt snart salg?

Vi omsætter teknisk ekspertise, forretningsforståelse og menneskelig indsigt til brugervenlige, værdiskabende digitale løsninger, som brugerne omfavner. Vores hovedmål er at forvandle komplekse digitaliseringsprojekter til løsninger, der ikke kun skaber værdi, men også er let anvendelige. Vi skaber fremtidens digitale løsninger.

Hvad kan
vi tilbyde?

Fleksibilitet

Fleksible arbejdstider

Hele hverdagen skal hænge sammen. Derfor er vi fleksible, så du kan være det.

Bynær

Central beliggenhed

Vi ligger centralt på havnen i Odense. Tæt på både togstation og busruter.

Brand identitet

Frugtordning

Vi vil gerne værne om den sunde livsstil. Derfor tilbyder vi gratis frugtordning til alle.

Sociale events

Sociale events

Lær dine kollegaer bedre at kende til fx. LittleBar, kanoture eller en tur på Fodboldfabrikken