Plutonic logo

Gør din hjemmeside synlig med digital marketing

At have en teknisk velfungerende hjemmeside i et lækkert design er essentielt for at kunne drive en forretning på den online platform. Men desværre kommer kunderne ikke af sig selv. Når hjemmesiden først er implementeret, og du er tilfreds med resultatet, er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser i forhold til digital marketing.

Digital marketing er en intelligent måde at markedsføre din virksomhed på, da størstedelen af dine potentielle kunder befinder sig online. Desuden er der en tendens til en stigende online købelyst i takt med, at forbrugerne er blevet mere trygge ved at handle online.

Plutonic Media er et datadrevet digital marketing bureau med specialer i SEO, SEM, SoMe annoncering og e-mail markedsføring. Hos Plutonic Media kan du få hjælp til din 360° digitale markedsføring, så du kan få flere besøgende til din hjemmeside.

Online marketing

360° digital marketing med skræddersyede indsatser

For at få succes med din digitale markedsføring, kræver det en holistisk tilgang, da det er helheden af de forskellige markedsføringsindsatser, der skaber resultaterne. Hos Plutonic Media hjælper vi dig med 360° digital markedsføring, hvor vi skræddersyr de forskellige indsatser ud fra dit koncept, dit udgangspunkt og ikke mindst de data, vi indsamler.

Det er vores dataindsamling og -behandling, der, sammen med vores analyser og vores tætte dialog med dig som kunde, gør os i stand til at skabe resultater, du kan mærke på bundlinjen.

SoMe hos Plutonic Media

Om Plutonic Media

Plutonic Media blev stiftet i 2019, og vores mål er at skabe et seriøst og anerkendt digital marketing bureau, hvor faglighed og personlig udvikling er i højsædet. Virksomheden er stiftet af erfarne digitale konsulenter med en vision om at hjælpe andre virksomheder med høje ambitioner for vækst og online synlighed. Med en strategisk, kreativ og datadrevet tilgang kan vi øge din virksomheds online synlighed via målrettet digital annoncering.

Vi drømmer om at være et ungt, men samtidig troværdigt digitalt marketing bureau, som er det rigtige valg for dig, der leder efter et gennemsigtigt samarbejde, hvor du får fuld indsigt i udviklingen og i de enkelte indsatser. Vi gør en dyd ud af at skabe tætte og værdifulde relationer, og vi gør altid en ekstra indsats for at levere de resultater, vi stræber efter at give din virksomhed.

Vi er et lille team af specialister med hver vores ekspertise, og ligesom vi sætter en ære i at skabe tætte relationer til vores kunder, vægter vi personlig udvikling, trivsel og ikke mindst faglighed i vores team utrolig højt. Vores professionelle tilgang samt vores erfaring og dedikation er det, der gør os i stand til at skabe en kontinuerlig vækst for vores kunder.

Plutonic team