linkedin App udvikling Odense | Android, iOS, native og hybrid

#technology

API & Integrationer

MyEpi app

Essensen af API´er

API står for "Application Programming Interface," og det er en bro, der tillader forskellige softwareapplikationer at tale med hinanden. API-udvikling drejer sig om at oprette disse grænseflader, der muliggør kommunikation og datadeling mellem forskellige systemer. Integrationer, derimod, handler om at tage fordel af disse API'er for at skabe en sømløs samarbejde mellem forskellige applikationer og tjenester.

Helt lavpraktisk, så bruges API´er til at integrere systemer med hinanden. Fx. kan det være at du har en betalingsløsning, som vi skal integrere i din app. Det vil vi gøre ved hjælp af betalingsløsningens API.

Et hav af muligheder
for integrationer

ERP-systemer

Integration med ERP-systemet kan lette overførsler, betalinger og økonomisk rapportering ved at sende data direkte til ERP-systemet.

Betalingsgateways

Betalingsgateway-API'er giver e-handelssteder mulighed for at behandle betalinger sikkert og nemt, såsom PayPal, Stripe og Square.

Korttjenester

Kort-API'er som Google Maps og Mapbox bruges til at tilføje kort og stedsbaserede funktioner til applikationer.

CRM systemer

Customer Relationship Management (CRM) API'er som Salesforce og HubSpot gør det muligt at organisere, analysere og dele kundeoplysninger.

Emailtjenester

E-mail-API'er som SendGrid og MailChimp giver mulighed for at sende og spore e-mail-kampagner..

IoT-enheder

Internet of Things (IoT) API'er muliggør kommunikation og kontrol af IoT-enheder, såsom smarte termostater, lys og apparater.

#getconnected

Skal vi hjælpe dig med integrationer og API´er?

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at at få styr på teknikken