content.seo_title

Tømrer, snedker og salg af garageporte

Kort om projektet

Vi kom i kontakt med Jonas, da han havde et ønske om at få lavet en unik hjemmeside i et stilrent design. Jonas ville gerne have en lynhurtig hjemmeside med fokus på søgemaskineoptimering (SEO), således han i fremtiden ville have bedre muligheder for at blive fundet på Google.

Da Jonas tilbyder både tømrerarbejde og salg af garageporte, ville han have to hjemmesider i én. Dette naturligvis uden at gå på kompromis med sidens brugervenlighed.

Sidst ønskede Jonas sig en integreret bestillingsløsning, hvor kunderne skal have mulighed for at bestille garageporte direkte på hjemmesiden.

Se også vores arbejde på Salale og Brande Metalkøb

Det har vi hjulpet med:

Webdesign
Grafisk design
SEO
Hastighedsoptimering
Integreret bestilling

Udtalelse fra kunden

Der skal lyde en stor tak til LittleGiants som har stået for og skabe vores hjemmeside som overgår alt hvad vi havde håbet på. De er så serviceminded og kan deres kram, de har virkelig gjort et godt stykke arbejde og vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling. 🤩👌🏼👍🏼🤗
Jonas Frandsen

Optimeret og lynhurtig hjemmeside

Vi har haft fokus på hastighedsoptimering, således den nye hjemmeside scorer topkarakter på Google’s hastighedstest. Vi har ligeledes lavet optimering af sidens komplette indhold og lavet META overskrifter og META beskrivelser på samtlige sider.

Således har Jonasfrandsen.dk et godt udgangspunkt og de bedste forudsætninger for øget synlighed på søgemaskinerne. Samtidig får besøgende og potentielle kunder en god oplevelse, når de klikker sig rundt på siden.