Udforsk vores cases - se de spændende kundecases lige her

#ourwork

Løsninger vi er stolte af

Brand identitet

Websites

Vi kan også lave din hjemmeside

Hjemmeside til Ørbæk Mosteri
Hjemmeside til Jonas Frandsen

Tag et kig på vores cases

Vil du have præsenteret din virksomhed på den bedst mulige måde? Så lad os hjælpe dig. Vores team af dygtige specialister skaber din online identitet, så din virksomheds budskaber og værdier bliver præsenteret på den bedst mulige måde.

Vi designer din hjemmeside efter de nyeste trends og med øje for de seneste krav og tendenser. Dermed får du en moderne og innovativ hjemmeside, som opnår den maksimale synlighed på søgemaskinerne og giver besøgende en god og brugervenlig oplevelse.

Cases indenfor appudvikling

Vi har håndplukket de bedste cases fra vores appudviklingsprojekter og samlet dem her på vores case side.

Du kan få inspiration til dit kommende appprojekt ved at dykke ned i vores cases og lade dig inspirere. Vi laver apps i mange forskellige stilarter og vi laver både store komplekse systemer, samt mindre apps med få kernefunktionaliteter. Du kan helt sikkert finde et app-projekt, der kan give dig en idé om, hvordan din egen app kan realiseres. Vi er altid klar på at tage en uforpligtende snak om dit app-eventyr.

Cases indenfor webudvkling

En webudviklingscase kan være rigtig mange ting. Nogle gange er en hjemmeside et visitkort, der skal præsentere din virksomhed bedst muligt, og andre gange indeholder din hjemmeside mere funktionalitet, som kan give værdi for dine kunder. Fælles for alle vores webudviklingsprojekter er, at vi har stor fokus på at din side er sat rigtigt op ift. SEO, så Google kan finde din hjemmeside og du har de bedste forudsætninger for at få en høj rang på søgemaskinerne.

I webudvikling er der stort set ikke noget, der ikke kan lade sig gøre, så tag fat i os og lad os hjælpe dig med at give dine kunder en bedre digital oplevelse.

Udvikling i høj kvalitet

Uanset om du er interesseret i appudvikling eller webudvikling, så er LittleGiants dit dedikerede team, der altid sørger for at dit system lever op til industriens standard og førende teknologier - vi går simpelthen ikke på kompromis med kvalitet.