content.seo_title

Den grønne skrothandler

Kort om projektet

Skrot.dk er Danmarks nye, moderne og miljøbevidste skrothandler, som manden bag Brande Metalkøb står bag. Målet med projektet for Skrot.dk, var at skabe en platform for skrothandel, der ikke begrænser sig til et geografisk område, men derimod præsenterer sig som hele Danmarks skrothandler.

Skrot.dk er en skræddersyet løsning, der benytter LittleGiants CMS. Der har været fokus på at skabe et moderne, let og stilrent design, hvor Skrot.dk's vigtigste budskaber kommer igennem, til brugeren såvel som til søgemaskinerne i form af søgemaskineoptimering.

Det har vi hjulpet med:

Logo design
Konceptudvikling
Webdesign
Grafisk design
SEO

Responsivt design & Facebook feed

Skrot.dk er selvfølgelig en løsning der tilpasser sig alle devices - så brugeren kan tilgå en brugervenlig grænseflade, uanset om den tilgås fra smartphone, tablet eller computer.

Hjemmesiden er integreret med et Facebook feed, der automatisk henter de nyeste opslag direkte ind på siden.

Hjemmesider til skrotbranchen

Er du skrothandler og leder efter ny hjemmeside? Da vi har indgående kendskab til design og udvikling af skrothjemmesider, ved vi hvad en hjemmeside til jeres branche skal indeholde af informationer. Salg af skrot og forskellige skrotpriser kan variere, og det er vigtigt at fortælle kunderne præcis hvad I tilbyder gennem et enkelt og overskueligt design.

Se også vores case Brande Metalkøb